
Zařízení & příslušenství
Kynutý pletenec s ovocným rozvarem
Příprava 25min
Celkový 3hod. 20min
16 plátků
Suroviny
Kynuté těsto
-
polohrubé mouky500 gramů
-
mléka240 gramů
-
másla, pokojové teploty na kousky50 gramů
-
krystalového cukru65 gramů
-
čerstvého droždí (30 gramů)¾ kostky
-
soli¾ čajové lžičky
Ovocný rozvar a dokončení
-
červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny, rybíz)300 gramů
-
bílého vína120 gramů
-
rumu (volitelně)10 gramů
-
kukuřičného škrobu15 gramů
-
cukru25 gramů
-
máslo na vymazání
-
hrubá mouka na vysypání
-
polohrubá mouka na pomoučnění
-
mléko na potření
-
moučkový cukr na pocukrování
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Kalorie
186 kcal /
779 kJ
Protein
4 g
Tuk
4 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Máme tě rádi, mami
10 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6hod.
Kynutý borůvkový koláč
1hod. 50min
Piškotová roláda s citrónovým krémem
3hod.
Makovo-meruňkový věnec
1hod. 30min
Koláč makový květ
2hod. 20min
Kynutý švestkový koláč na plech
1hod. 25min
Kynutý knedlík s makovou náplní (Germknödel)
1hod. 30min
Piškotový korpus (bez lepku)
1hod. 30min
Bábovka s vaječným likérem
1hod. 20min
Borůvkové knedlíky
1hod. 40min
Moravské koláče
3hod.
Žloutkové věnečky
1hod. 30min