Kynutý pletenec s ovocným rozvarem
TM5 TM6

Kynutý pletenec s ovocným rozvarem

Suroviny

Kynuté těsto

  • 500 gramů polohrubé mouky
  • 240 gramů mléka
  • 50 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
  • 65 gramů krystalového cukru
  • ¾ kostky čerstvého droždí (30 gramů)
  • ¾ čajové lžičky soli

Ovocný rozvar a dokončení

  • 300 gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny, rybíz)
  • 120 gramů bílého vína
  • 10 gramů rumu (volitelně)
  • 15 gramů kukuřičného škrobu
  • 25 gramů cukru
  • máslo, na vymazání
  • hrubá mouka, na vysypání
  • polohrubá mouka, na pomoučnění
  • mléko, na potření
  • moučkový cukr, na pocukrování

Nutriční hodnoty
na 1 plátek
Kalorie
779 kJ / 186 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
31 g
Tuk
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Nejsou připojeny žádné řetězce.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše