Zařízení & příslušenství
Kynutý pletenec s ovocným rozvarem
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 20min.
16 plátků
Suroviny
Kynuté těsto
-
500 gramů polohrubé mouky
-
240 gramů mléka
-
50 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
65 gramů krystalového cukru
-
¾ kostky čerstvého droždí (30 gramů)
-
¾ čajové lžičky soli
Ovocný rozvar a dokončení
-
300 gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny, rybíz)
-
120 gramů jablečného džusu120 gramů bílého vína
-
10 gramů rumu (volitelně)
-
15 gramů kukuřičného škrobu
-
25 gramů cukru
-
máslo na vymazání
-
hrubá mouka na vysypání
-
polohrubá mouka na pomoučnění
-
mléko na potření
-
moučkový cukr na pocukrování
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
4 g
Kalorie
779 kJ /
186 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Máme tě rádi, mami
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vánoční čokoládový závin
2h 10min
Kakaová roláda se šlehačkou
2h 31min
Rebarborovo meruňkový džem
30min
Kynutý švestkový koláč na plech
1h 25min
Kávová roláda s kávovou náplní a čokoládovou polevou
2h 30min
Veganské kynuté rohlíčky s ořechovou náplní a polevou
2h 10min
Jahodový džem
1h 5min
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1h 10min
Ořechový závin
2h 50min
Tvarohové koláčky (kynuté)
1h
Moravské koláče
3h
Koláč makový květ
2h 20min