Zařízení & příslušenství
Kynutý pletenec s ovocným rozvarem
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 20min.
16 plátků
Suroviny
Kynuté těsto
-
500 gramů polohrubé mouky
-
240 gramů mléka
-
50 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
65 gramů krystalového cukru
-
¾ kostky čerstvého droždí (30 gramů)
-
¾ čajové lžičky soli
Ovocný rozvar a dokončení
-
300 gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny, rybíz)
-
120 gramů jablečného džusu120 gramů bílého vína
-
10 gramů rumu (volitelně)
-
15 gramů kukuřičného škrobu
-
25 gramů cukru
-
máslo na vymazání
-
hrubá mouka na vysypání
-
polohrubá mouka na pomoučnění
-
mléko na potření
-
moučkový cukr na pocukrování
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
4 g
Kalorie
779 kJ /
186 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Máme tě rádi, mami
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tvarohové knedlíky s jahodami
50min.
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
1hod.
Rebarborovo-jahodový koláč
1hod.
Makovo-meruňkový věnec
1hod. 30min.
Veganské kynuté rohlíčky s ořechovou náplní a polevou
2hod. 10min.
Kynutý borůvkový koláč
1hod. 50min.
Povidlové buchty
2hod. 10min.
Moravské koláče
3hod.
Koláč makový květ
2hod. 20min.
Vanilkový puding
10min.
Tvarohové koláčky (kynuté)
1hod.
Dukátové buchtičky s vanilkovou omáčkou
1hod. 30min.