Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di acqua
- 3 chayote (zucca spinosa) a metà
- 400 g di dentice in bocconcini
- 10 g di burro
- 15 g di farina
- 150 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato, a piacere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 100 g di formaggio (a piacere) grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1340 kJ / 320 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 16.5 g
- Tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1 Std.
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Victoria sponge fragole e limone
4 godz. 30 min
Muffin glassati
1 Std.
Pisco lime sour
15 Min
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1 godz. 10 min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Žádné hodnocení
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 min
Costolette di agnello in crosta
2h 30 min
Speculoos (Biscotti fiamminghi)
1 godz. 10 min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35 Min
French toast (alla maniera de Kramer contro Kramer)
5h 50min