Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g czerwonego wina (np. Beaujolais, Dolcetto)
- 100 g cukru
- 1 łyżeczka miodu
- 2 laski cynamonu (ok. 5 g)
- 3 goździki
- 800 g gruszek, obranych, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szybka konfitura z cytrusów
1 godz. 30 min
Gruszki (sous-vide) z sosem cynamonowym (z osłoną noża miksującego)
2u. 5min
Zielona terrina z kozim serem
4 godz. 40 min
Chłodnik z melona z szynką parmeńską
1 godz. 20 min
Gazpacho morelowo-pomidorowe
1h 15min
Fizoły ze śliwkami
9 godz. 30 min
Kawowy crème brûlée
2h 45min
Gazpacho słodko-pikantne
5min
Semifreddo kawowe
6 Std. 30 Min
Wolno gotowane gruszki w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
5h
Bombardino
15 Min
Gruszki na parze, sos kardamonowo-czekoladowy
40 min