Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g czerwonego wina (np. Beaujolais, Dolcetto)
- 100 g cukru
- 1 łyżeczka miodu
- 2 laski cynamonu (ok. 5 g)
- 3 goździki
- 800 g gruszek, obranych, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roladki z bakłażana z pastą orzechową
50 min
Sos gribiche
20min
Pomarańczowe zabajone
15min
Wolno gotowane gruszki w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
5h
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1 Std. 40 Min
Sos gruszkowy z chrzanem i borówkami
20min
Szaszłyki z miecznika z sosem teriyaki
40min
Sos z czerwonego wina
40min
Zabajone
15min
Kawowy crème brûlée
2 Std. 45 Min
Gruszki na parze, sos kardamonowo-czekoladowy
40min
Steki w sosie z zielonego pieprzu, purée ziemniaczane z grzankami
1h 15min