Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 40 g oliwy z oliwek
- 120 g jabłka, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
- 250 g truskawek, świeżych
-
1
czerwona papryczka chili, suszona, bez pestek, pokrojona w 2 mm plastry
nebo 1 czerwona papryczka chili, świeża, bez gniazd nasiennych, pokrojona w 2 mm plastry - 50 g białego octu winnego
- 50 g brązowego cukru
- ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 3061 kJ / 732 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 84.5 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dżem z kiwi i mleczka kokosowego
15 Min
Agrestowy chutney
40 min
Chutney śliwkowy
1 Std.
Wytrawna konfitura z pomidorów
55 min
Powidła owocowe
1 Std. 35 Min
Orientalny chutney z moreli
1h 30min
Dżem o smaku Piña colada
30 min
Musztarda gruszkowa
30 min
Chutney truskawkowo-jabłkowy z zielonym pieprzem
1 Std.
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45 min
Chutney z jabłek
1 Std. 20 Min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1h 30min