
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů vepřové pečeně, bez kostí
- 10 sušených meruněk
- 10 sušených švestek
- 4 polévkové lžíce oleje
- 3 čajové lžičky papriky, mleté
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- ½ čajové lžičky granulovaného česneku
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ¼ - ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1000 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 424 kJ / 101 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1h 10min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 Min
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40 Min
Restované proužky kuřecího masa
15min
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15min
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15min
Restovaná cibule a česnek
Žádné hodnocení
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2 Std. 30 Min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45 Min
Dušené králičí kousky
1 Std.
Špagety s mletým masem a špenátem
30 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 Std.