Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 4 bílky
- 1 špetka soli
- 180 gramů cukru
- 4 žloutky
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- 100 gramů polohrubé mouky
Krém
- 250 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 400 gramů zakysané smetany
- 130 gramů cukru, moučky
- 6 plátků želatiny
- 3 polévkové lžíce ovocné šťávy z broskví
- 400 gramů konzervovaných broskví
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karamelovo-ořechové řezy
26h
Barevné ovocné řezy
1h 10 min
Banánový dort s vaječným likérem
11 Std. 40 Min
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1h 20 min
Ořechovo-banánové řezy
1h 30min
Velikonoční bezé koláč
2h
Sváteční ořechovo-jablečné řezy
2u. 45min
Jahodové řezy
1h 10 min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24 godz.
Čokoládovo-karamelový řez
4 Std. 30 Min
Borůvkový dort s mascarpone
3h 10min
Mramorové piškotové řezy s broskvovým krémem
4 Std. 30 Min