Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Weißbrot, altbacken, in Stücken (siehe Tipp)
- 130 g Haferflocken, feinblättrig
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Eier
- 150 g Milch
- 1 ½ - 1 ¾ TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 - 180 g roter Paprika, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 10 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2038 kJ / 487 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 1664 mg
Alternativní recepty
Frikadellen aus Brotresten
45 min
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1h
Blumenkohl-Käse-Patties
30 min
Tomatenspätzle
15min
Gemüsepuffer vom Backblech
40 min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1h
Kartoffelpizza
1h 10min
Erdäpfel-Reis-Dukaten im Sesam-Mohn-Mantel
35min
Reis-Zucchini-Puffer
50min
Kartoffelschmarrn
45 min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1h 25min
Brotfrikadellen
25min