Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dunkler Boden
- 250 g Weizenmehl, universal
- 150 g Feinkristallzucker
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 3 EL Kakaopulver, ungesüßt
- 1 Prise Salz
- 250 g Wasser
- 130 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Essig
Birnenkompott
- 500 g Birnen, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 60 g Birnensaft
- 60 g Feinkristallzucker
- 1 EL Vanillezucker
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 EL Rum
- ½ Zimtstange
Schokoladenpudding und Fertigstellung
- 500 g Mandeldrink
- 50 g Zartbitterschokolade (70 % Kakaoanteil), in Stücken
- 2 EL Zucker
- 1 EL Vanillezucker
- 1 EL Kakaopulver, ungesüßt
- 40 g Maisstärke
- 1 Prise Salz
- 2 TL Pistazien, gehackt
- 8 frische Minzeblätter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 538 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Vegane Donauwellen
4h 15min
Vegane Crème Brûlée
4h 45 min
Veganes Himbeer-Pistazien-Trifle
3 Std.
Pfirsich-Wein-Creme im Glas (vegan)
2 Std. 15 Min
Zwetschkenknödel mit Nussbröseln (vegan)
1h 15min
Pfirsichtarte (vegan)
2j
Espresso-Mandel-Veganisu
6 Std.
Veganes Lebkuchen-Trifle mit Kirschen
20min
Himbeer-Pfirsich-Torte
4 Std.
Vegane Mandeltorte
9h 30min
Veganer Sauerrahm
10 Std. 15 Min
Grießpudding mit Mango (vegan)
20min