Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strudelteig
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Ei
- 50 g Milch
Fleischfülle und Fertigstellung
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Paprika, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 3 EL Milch
- 20 g Essiggurkerl, halbiert
- 400 g Fleisch, gegart, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- Sesam zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2622 kJ / 627 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Gebackene Schinkenfleckerl
1 Std.
Fisolenfleisch
1 Std.
Überbackene Speckknödel
1 Std. 30 Min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Grammelknödel
1 Std. 30 Min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40min
Kartoffelstrudel
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Schinken-Hörnchen
1 Std.
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Topfenmäuse
1 Std.
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min