Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- 500 g Erdäpfel, klein (Babyerdäpfel)
- 600 g Schweinslungenbraten, halbiert
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 8 - 10 Scheiben Rohschinken
- 800 g grüner Spargel, holzige Enden entfernt
- ½ TL Zucker
- 2 TL Butter, in Flöckchen
-
20
g Weißwein
nebo 1 TL Zitronensaft - 200 g Frischkäse
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 EL gemischte, frische Kräuter, Blättchen abgezupft
- 2 TL Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2510 kJ / 600 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1771 mg
Alternativní recepty
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1u.
Schweinsmedaillons mit Bärlauchhaube
1u.
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5min
Saibling mit Wurzelgemüse und Erdäpfelstampf
1u.
Saiblingsfilets in Erdäpfelkruste mit Frühlingskräutersauce
50min
Hendlbrust mit Eierschwammerlfüllung auf Sommergemüsegnocchi
1 Std. 15 Min
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2h
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Rindsrouladen
1 godz. 30 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min