Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 40 g Semmelbrösel
- 1000 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (ca. 3 cm)
- 240 g Milch
- 100 g Schlagobers
- 1 ½ TL Salz
- etwas Butter zum Einfetten
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 TL Salz, etwas mehr nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 962 kJ / 230 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Speckknödel
50min
Butternockerl
40 Min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Kartoffelstrudel
1 Std. 30 Min
Palatschinkenröllchen mit zwei Füllungen
9 godz.
Überbackene Speckknödel
1 Std. 30 Min
Erdäpfelschlutzer mit Spinat und Bergkäse
1 Std. 15 Min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2sa 35 dk
Käsespätzle
45min
Schinken-Käse-Rauten
35 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 Min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.