Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Buttermilch
- 140 g Grieß, Weichweizen (z.B. Nockerlgrieß)
- Salz zum Abschmecken
- Weizenmehl, griffig für die Arbeitsfläche
- 150 g Butter
- 150 g Semmelbrösel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1915 kJ / 458 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eierschöberl
1h
Süße Polentaschnitten mit Apfelmus
50 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Türkentommerl (Maisgrießschmarrn)
50 min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1h
Talggen
1h 40min
Gebackener Grießstrudel "Schokobanane"
1h 15min
Linsenrösti mit Apfel-Sauerkraut
1h
Butternockerl
40 min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55 min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min