Zařízení & příslušenství
馬鈴薯羊角派
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 5min.
2 人份
Suroviny
-
水300 克
-
馬鈴薯 去皮,切小塊(約2公分)160 克
-
鹽1 茶匙
-
蒜頭 去皮2 粒
-
紫洋蔥 切塊160 克
-
橄欖油1 大匙
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
乾燥百里香½ 茶匙
-
巴薩米可醋3 茶匙
-
高筋麵粉 (灑粉用)2 大匙
-
酥皮2 片
-
山羊乳酪60 克
-
蛋黃 裝飾用1 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15 g
Kalorie
1655 kJ /
399 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
44 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食宴客菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan