Zařízení & příslušenství
燻鮭魚蘇格蘭蛋
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
6 顆
Suroviny
-
水400 克
-
蛋7 顆
-
隔夜麵包 剝小塊150 克
-
煙燻鮭魚 (冷凍)250 克
-
義大利綜合香料1 茶匙
-
鹽1 小撮
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
油6 茶匙
-
日式美乃滋 (Q比美乃滋)20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 顆
Protein
19.8 g
Kalorie
1248 kJ /
298.7 kcal
Tuk
15.5 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
20.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
關於雞蛋
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan