
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g kapusty kiszonej
- 125 g cebuli przekrojonej na pół
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 15 g oleju
- 250 - 300 g boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w 1 cm kostkę
- 275 - 300 g wody
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 3 ziarna pieprzu czarnego
- 2 liście laurowe, suszone
- 3 owoce jałowca
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 4 kaszanki (krupnioki)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 702.5 kcal / 2939.2 kJ
- Protein
- 23.7 g
- Tuk
- 60.6 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Sodík
- 2651.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Żurek
50min
Rolady wołowe z boczkiem i ogórkami kiszonymi
2hod. 10min
Fasolka po bretońsku
13hod. 30min
Łazanki
1hod.
Bigos
1hod. 30min
Żeberka w kapuście
2hod. 10min
Kapusta gotowana
30min
Góralska kwaśnica
1hod. 30min
Kapusta zasmażana
1hod. 35min
Surówka z kiszonej kapusty
15min
Modro kapusta
45min
Kapusta czerwona na ciepło
35min