![Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c1ffa799-e6b3-4388-b4a0-f597ef38576e/Derivates/d620a7c7-0c05-4513-8d32-8347ddf097d7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g kapusty kiszonej
- 125 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 15 g oleju
- 250 - 300 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 275 - 300 g wody
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 3 ziarna pieprzu czarnego
- 2 liście laurowe, suszone
- 3 owoce jałowca
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 4 kaszanki (krupnioki)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2939.2 kJ / 702.5 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 60.6 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 2651.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolady wołowe z boczkiem i ogórkami kiszonymi
2h 10 min
Wigilijna kapusta z grzybami
1 Std. 20 Min
Kulki rybne w marynacie
26 Std. 20 Min
Kapusta gotowana
30 Min
Kapusta zasmażana
1h 35 phút
Żeberka w kapuście
2h 10 min
Góralska kwaśnica
1 Std. 30 Min
Śledzie w śmietanie i ziemniaki w mundurkach
1 Std. 25 Min
Jajka w szarym sosie
40 Min
Bigos
1 Std. 30 Min
Żurek
50 min
Fasolka po bretońsku
13h 30min