Zařízení & příslušenství
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
Těsto na flammkuchen
-
230 gramů hladké mouky plus extra pro vysypání
-
30 gramů olivového oleje
-
120 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli
Citrónový olej a obloha
-
40 gramů olivového oleje
-
2 polévkové lžíce čerstvé meduňky plus extra pro servírování
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
-
500 gramů vody
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky cukru
-
500 gramů zeleného chřestu odříznuté dřevnaté konce a nakrájené podélně na proužky
-
200 gramů crème fraîche
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
4 - 8 plátků sušené šunky dle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13 g
Kalorie
2293 kJ /
548 kcal
Tuk
33 g
Vláknina
4.1 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chřest
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sicilské purpetti fúze
1hod.
Telecí party klobásky
1hod. 10min.
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1hod. 45min.
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min.
Terina z rajčat
25hod. 20min.
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Vepřová terina se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Krvavá Mary
5min.
Focaccia verde
2hod. 20min.
Anglické kedgeree
45min.
Auvergneský sýrový quiche
1hod. 20min.
Focaccia s cibulí
2hod. 20min.