Zařízení & příslušenství
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
Těsto na flammkuchen
-
230 gramů hladké mouky plus extra pro vysypání
-
30 gramů olivového oleje
-
120 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli
Citrónový olej a obloha
-
40 gramů olivového oleje
-
2 polévkové lžíce čerstvé meduňky plus extra pro servírování
-
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
-
500 gramů vody
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky cukru
-
500 gramů zeleného chřestu odříznuté dřevnaté konce a nakrájené podélně na proužky
-
200 gramů crème fraîche
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
4 - 8 plátků sušené šunky dle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13 g
Kalorie
2293 kJ /
548 kcal
Tuk
33 g
Vláknina
4.1 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chřest
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mandlové pyré
2hod. 15min.
Velikonoční majonézová omáčka
30min.
Drůbeží nářez
Žádné hodnocení
Louhovaná srdíčka
1hod.
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Mandlovo-vanilkový dort
2hod.
Velikonoční holubička s mandlemi
1hod.
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Hummus s pečenou paprikou
5min.