
Zařízení & příslušenství
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
Příprava 35min
Celkový 1hod. 20min
4 porce
Suroviny
Těsto na flammkuchen
-
hladké mouky plus extra pro vysypání230 gramů
-
olivového oleje30 gramů
-
vody120 gramů
-
soli½ čajové lžičky
Citrónový olej a obloha
-
olivového oleje40 gramů
-
čerstvé meduňky plus extra pro servírování2 polévkové lžíce
-
citrónové šťávy2 polévkové lžíce
-
citrónové kůry, strouhané1 čajová lžička
-
vody500 gramů
-
soli1 ¼ čajové lžičky
-
cukru½ čajové lžičky
-
zeleného chřestu odříznuté dřevnaté konce a nakrájené podélně na proužky500 gramů
-
crème fraîche200 gramů
-
pepře, černého, mletého¼ čajové lžičky
-
sušené šunky dle chuti4 - 8 plátků
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
548 kcal /
2293 kJ
Protein
13 g
Tuk
33 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Chřest
10 recept
Česká republika
Česká republika