Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem

Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem

4.0 2 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 1hod. 20min
4 porce

Suroviny

Těsto na flammkuchen
  • hladké mouky plus extra pro vysypání
    230 gramů
  • olivového oleje
    30 gramů
  • vody
    120 gramů
  • soli
    ½ čajové lžičky
Citrónový olej a obloha
  • olivového oleje
    40 gramů
  • čerstvé meduňky plus extra pro servírování
    2 polévkové lžíce
  • citrónové šťávy
    2 polévkové lžíce
  • citrónové kůry, strouhané
    1 čajová lžička
  • vody
    500 gramů
  • soli
    1 ¼ čajové lžičky
  • cukru
    ½ čajové lžičky
  • zeleného chřestu odříznuté dřevnaté konce a nakrájené podélně na proužky
    500 gramů
  • crème fraîche
    200 gramů
  • pepře, černého, mletého
    ¼ čajové lžičky
  • sušené šunky dle chuti
    4 - 8 plátků

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 548 kcal / 2293 kJ
Protein 13 g
Tuk 33 g
Sacharidy 48 g
Vláknina 4.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...