Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de flocons d'avoine
- 500 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 2 c. à soupe de miel
- 100 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 200 g de farine de seigle
- 380 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ - 1 c. à café de graines de fenouil (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain complet ultra-moelleux
2hod. 15min
Pains turcs
2hod. 15min
Pain de seigle scandinave
26hod.
Pain aux algues
2h 45min
Pain au levain
8h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4hod.
Pains de seigle à la banane
1 Std. 45 Min
Pain à la spiruline
2 Std. 40 Min
Pain énergie aux graines
7h 25min
Pain au levain biologique
5 godz. 5 min
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain complet rapide
1h 20min