Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de flocons d'avoine
- 500 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 2 c. à soupe de miel
- 100 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 200 g de farine de seigle
- 380 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ - 1 c. à café de graines de fenouil (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain énergie aux graines
7 Std. 25 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle
2u. 40min
Pain au piment doux
5h
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Le pain bannique
30min
Crêpes au tofu soyeux
50min
Pain au kamut et aux graines de lin
5h 15min
Pain complet rapide
1h 20 min
Scones au son d'avoine
35 Min
Pain complet ultra-moelleux
2h 15min