Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de flocons d'avoine
- 500 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 2 c. à soupe de miel
- 100 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 200 g de farine de seigle
- 380 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ - 1 c. à café de graines de fenouil (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain au yaourt
1 godz. 50 min
Pain complet rapide
1h 20min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
2 godz. 40 min
Pain complet ultra-moelleux
2h 15min
Pain de seigle
5óra
Pain à la châtaigne
2h 55min
Pains au lait façon "tangzhong"
24hod.
Pain de seigle scandinave
26h
Pain complet au muesli
4óra 5p
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h