
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de lait
- 25 g de jus de citron
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 400 g de farine d'orge
- 130 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 483.5 kcal / 2040.8 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 3.5 g
- Sacharidy
- 91.5 g
- Vláknina
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 690 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain aux noisettes
3hod. 15min
Pain marocain
3hod. 40min
Boisson saveur vanille-myrtille à la poudre de protéine
5min
Baguette viennoise au thé matcha
1hod. 45min
Velouté d'aubergine, fenouil et tomates fondantes, estragon et basilic
1hod. 25min
Pain aux pistaches
3hod. 15min
Paximadi (pain biscotte crétois)
9hod.
Focaccia aux céréales
2hod.
Pains au beurre d'herbes
1hod.
Biscuits au sésame
30min
Pains turcs
2hod. 15min
Pain pide (pain turc)
2hod.