
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 200 g d'eau
- 85 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
- 300 g de farine de blé
- 1 ¼ c. à café de sel
- 4 c. à café de zaatar
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 104 kcal / 437 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1hod.
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1hod. 30min
Pains au beurre d'herbes
1hod.
Fatayers aux épinards
2hod. 5min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Houmous
3hod. 30min
Pains au zaatar
1hod. 55min
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1hod.
Falafels
24hod.
Chapati
1hod. 10min
Fatayer au fromage et menthe
2hod.
Manaïches au zaatar
2hod.