Zařízení & příslušenství
Pain libanais épicé
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 30min.
20 pièces
Suroviny
-
2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
-
200 g d'eau
-
85 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
-
300 g de farine de blé
-
1 ¼ c. à café de sel
-
4 c. à café de zaatar
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pièce
Protein
2 g
Kalorie
437 kJ /
104 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pains du monde
10 recepty/-ů
Francie
Francie
Mohlo by se vám také líbit...
Pain indien (naan)
1 Std. 50 Min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1 Std. 45 Min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Falafels
24 Std.
Fatayers aux épinards
2 Std. 5 Min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 Min
Houmous
3 Std. 30 Min
Falafels
24 Std.
Pains au zaatar
1 Std. 55 Min
Tahiné maison
25 Min
Manaïches au zaatar
2 Std.
Chapati
1 Std. 10 Min