Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 200 g d'eau
- 85 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 300 g de farine de blé
- 1 ¼ c. à café de sel
- 4 c. à café de zaatar
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Manaïches au zaatar
2 Std.
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Chapati
1 Std. 10 Min
Pain marocain
3h 40 min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Falafels
24 Std.
Houmous
3 Std. 30 Min
Pain marocain
2h 45min
Fatayers aux épinards
2h 5 min
Pains au beurre d'herbes
1h
Pain indien (naan)
1 Std. 50 Min