
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8 g)
- 500 g de farine
- 5 g de sel
- 3 c. à soupe de mélange d'épices à zaatar
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 578 kcal / 2423 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 64 g
Alternativní recepty
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2hod. 15min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1hod. 50min
Zaalouk d’aubergine
45min
Pains au beurre d'herbes
1hod.
Fatayers aux épinards
2hod. 5min
Falafels
24hod.
Petites crêpes à la crème de lait et pistache (Katayef achta)
50min
Pain indien (naan)
1hod. 50min
Pain libanais épicé
3hod. 30min
Manaïches au zaatar
2hod.
Pains turcs
2hod. 15min
Pain pide (pain turc)
2hod.