Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive
- 1 sachet de levure boulangère sèche (8 g)
- 500 g de farine
- 5 g de sel
- 3 c. à soupe de mélange d'épices à zaatar
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2423 kJ / 578 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Chapati
1 Std. 10 Min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13h
Falafels
24h
Houmous
3 godz. 30 min
Spanakopitas à la feta et à l'aneth
1h 15min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Manaïches au zaatar
2 Std.
Pain libanais épicé
3 godz. 30 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 Min
Pain indien (naan)
1h 50min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min