Kompatibilní verze
Свиная вырезка с квашеной капустой и картофельным пюре
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 г лука, половинками
- 100 г кубиков бекона
- 500 - 600 г свиной вырезки
- 2 ч.л. соли
- ¼ ч.л. молотого черного перца
- 1 - 1 ½ ч.л. молотой паприки
- 6 - 8 кусочков нежирного копченого бекона (60-80 г)
- 500 г кислой капусты
- 1 лавровый лист (volitelně)
- 3 ягоды можжевельника (volitelně)
- 500 г воды
- 750 г картофеля, кусочками (3 cм)
- 3 ст.л. растительного масла
- 140 г молока
- 40 г сливочного масла
- 2 - 3 щепотки мускатного ореха
- Nutriční hodnoty
- na 1 порция
- Kalorie
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 6.4 g