![Чили кон карне Чили кон карне](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/018D068B-3008-4429-BD83-467BD5114515/Derivates/eb75fd6b-bef4-44a1-a42d-65e3b1b8a36a.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 г оливкового масла
- 150 г лука
- 1 зубчик чеснока
- 1 щепотка молотого кумина
- 250 г красного болгарского перца
-
1
свежий зеленый чили перец, очищенный от семян
nebo ½ ч.л. перец, чили, сухой, по вкусу - 500 г говяжьего фарша
- 200 г целых помидоров, консервированных или свежих
- 1 ч.л. соли
- 400 г красной консервированной фасоли
- красный чили соус, по вкусу (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 порция
- Kalorie
- 1285 kJ / 307 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 10.9 g