Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackteig
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- Wasser, warm, zum Einweichen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 750 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
Füllung
- 50 g Pinienkerne
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 300 g Frischkäse
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 788 kJ / 188 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlrabi-Hähnchen-Auflauf
1h 25min
Putenbulette Berliner Art
1h 25min
Schnittlauch-Muffins im Schinkenkörbchen
40 分钟
Hackfleisch-Rolle mit Spinat-Käse-Füllung
1 godz. 15 min
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2h
Überbackene Tomaten-Putenfrikadellen
1 godz. 10 min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1小时
Szegediner Hackbraten
1 godz. 20 min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1 godz. 10 min
Überbackene Hackfleisch-Wirsing-Röllchen
50 分钟
Ofen-Burger
1 godz. 45 min
Kunterbunter Hackbraten
1 godz. 30 min