
Zařízení & příslušenství
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Příprava 20min
Celkový 3hod. 20min
6 portions
Suroviny
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (volitelně)20 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
333 kcal /
1399 kJ
Protein
7.2 g
Tuk
19.6 g
Sacharidy
31.7 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sodík
11.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Viva la Vegan
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland