Cashew panna cotta with raspberry sauce
TM6 TM5 TM31

Cashew panna cotta with raspberry sauce

4.4 (28 hodnocení)

Suroviny

Cashew panna cotta

  • 100 g raw sugar
  • ½ vanilla bean, cut into pieces (2 cm)
  • 200 g raw cashews
  • 2 ½ tsp agar agar
  • 1 tbsp sunflower oil
  • 500 g water

Raspberry sauce

  • 30 g raw sugar
  • 200 g frozen raspberries, thawed, juice reserved
  • 20 g lemon juice (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1399 kJ / 333 kcal
Protein
7.2 g
Sacharidy
31.7 g
Tuk
19.6 g
Nasycený tuk
3.1 g
Vláknina
3.9 g
Sodík
11.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty