Zařízení & příslušenství
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (volitelně)20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
11.3 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
1399 kJ /
333 kcal
Tuk
19.6 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
31.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Viva la Vegan
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Panforte
1hod. 30min.
Almond tuiles
30min.
Panna cotta
6hod. 15min.
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20hod. 15min.
Finger lime tarts
2hod. 30min.
Grand Marnier® soufflé
1hod.
Coconut coffee crunch
24hod. 20min.
Ricotta and polenta chips
2hod. 20min.
Fig & Apricot Jam
40min.
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1hod. 45min.
Turkey roulade with peaches and apricots
2hod. 10min.
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min.