Zařízení & příslušenství
Classic Flammkuchen
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
16 pieces
Suroviny
Dough
-
baker's flour250 g
-
water120 g
-
olive oil30 g
-
salt½ tsp
Topping
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
sour cream200 g
-
ham cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh chives finely chopped for garnishing1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
208.1 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
546.3 kJ /
130.1 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
11.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oktoberfest
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Layered Jaffa® slice
2hod. 30min.
Baked Cabbage Pierogis
2hod. 30min.
Tangzhong milk bread
2hod. 45min.
Savoury potato bundt
1hod. 55min.
Creamy blue cheese with shell pasta
45min.
Peanut butter and jam doughnuts
2hod. 40min.
Mushroom croustade
1hod. 35min.
Chocolate salted caramel petit fours
7hod. 10min.
Curry pork sosaties
24hod. 30min.
Fresh tomato tart
40min.
Vietnamese mixed meat pho
1hod. 50min.
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1hod. 5min.