Zařízení & příslušenství
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
12 portions
Suroviny
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
188.6 mg
Protein
6.3 g
Kalorie
723.6 kJ /
172.3 kcal
Tuk
3.6 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
27.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Baking bread in cast iron
6 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2hod. 25min.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8hod. 50min.
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6hod. 10min.
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min.
Focaccia
2hod. 5min.
Five seed bread
1hod. 50min.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2hod. 20min.
Tangzhong milk bread
2hod. 45min.
Brioche buns baked in a cast iron pot
2hod.
Mick's ciabatta rolls
21hod. 20min.
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2hod. 25min.
Basic bread rolls
45min.