Zařízení & příslušenství
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 20min.
10 portions
Suroviny
-
dairy free dark chocolate200 g
-
coconut milk (unsweetened)500 g
-
sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground chilli¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
fresh red chillies deseeded if preferred, for garnishing2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
31.5 mg
Protein
3.6 g
Kalorie
1122.9 kJ /
267.3 kcal
Tuk
16.1 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
11.2 g
Sacharidy
27.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Beat the heat
23 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Brandy cashew cream
5min.
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2hod. 50min.
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Coconut chia custard tarts (gut health)
1hod. 30min.
Hemp milk
5min.
Baharat spice mix
5min.
Gluten free self-raising flour
10min.
Poppy seed and apple cake
2hod. 10min.
Almond biscotti
3hod. 30min.
Basil, avocado and hemp pesto
5min.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3hod.
Gluten free Mediterranean bread
1hod. 35min.