Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 5 Eier (Kl. M), gekühlt
- 1 Bund Rucola (75 g)
- 200 g Pflanzenöl
- 50 g Olivenöl
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
-
3
Prisen Piment d'Espelette
nebo 3 Prisen Cayenne-Pfeffer - 2 Dosen Thunfisch, in Öl
- 10 - 15 g Bottarga (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3523 kJ / 841 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 80 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1u.
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 15min
Süß-saure Garnelen
1u.
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 15min
Süß-saure Garnelen
1u.
Tomatensuppe
45 min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min
Kartoffelsalat
3h 10min
Kalter Hund 2.0
4h 20 min
Obstsalat mit Schokoladenzabaglione
15min
Kartoffel-Senf-Cremesuppe mit Setzei
45 min