Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 5 Eier (Kl. M), gekühlt
- 1 Bund Rucola (75 g)
- 200 g Pflanzenöl
- 50 g Olivenöl
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
-
3
Prisen Piment d'Espelette
nebo 3 Prisen Cayenne-Pfeffer - 2 Dosen Thunfisch, in Öl
- 10 - 15 g Bottarga (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3523 kJ / 841 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 80 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spinat-Kokos-Cremesuppe
35min
Champignoncremesuppe
15min
Black-Tiger-Salat
1h 30min
Reis mit Gemüse und Ei
1 godz.
Omelette mit Koriander-Garnelen
35min
Tomatensuppe mit Hähnchen
45 min
Brokkoli-Omelettes
35min
Chicorée mit Reis und Zitronensauce
50min
Gemüsepizza mit Ei
1h 50min
Kartoffel-Knoblauch-Püree mit Safran
40min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min
Möhren mit Marsala
20min