
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser zimmerwarm
- 5 Eier (Kl. M), gekühlt
- 1 Bund Rucola (75 g)
- 200 g Pflanzenöl
- 50 g Olivenöl
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
-
3
Prisen Piment d'Espelette
nebo 3 Prisen Cayenne-Pfeffer - 2 Dosen Thunfisch, in Öl
- 10 - 15 g Bottarga (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 841 kcal / 3523 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 80 g
- Sacharidy
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1hod. 15min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1hod. 15min
Süß-saure Garnelen
1hod.
Hähnchen-Spargel-Tartelettes
1hod. 35min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2hod.
3-Gänge-Pizza
1hod. 25min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1hod. 10min
Schnelle Aioli
10min
Nudelsalat mit Bohnen und Garnelen
55min
Kartoffelmäuse
1hod. 20min
Nudeln mit Garnelen-Spießchen, Peperoni-Käsecreme und Zuckererbsen
20min
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50min