Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sobras de pão
- 15 g salsa
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 400 g cebola cortada em pedaços
- 250 g peito de frango cortado em pedaços
- 250 g coxa de frango s/ pele e s/ osso
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g água
- 350 g requeijão em pedaços
- Farinha q.b. p/ panar
- 2 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 170 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1h
Coxinha de frango
1 godz. 45 min
Acarajé
12 Std. 40 Min
Massa para coxinha
30 min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Brigadeiros
1h 30 min
Empada folhada de carne
1 godz. 45 min
Empada de galinha
2 godz.
Bolo de fubá
50min
Pastéis recheados com carne
2h 15 min
Pastel de vento
3h
Pastéis de massa tenra
3h