Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 5 g manjericão
- 50 g água
- 50 g leite
- ½ c. chá de sal
-
5
g fermento de padeiro fresco
nebo ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 175 g farinha tipo 65
Cobertura
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 60 g vinagre balsâmico
- 10 g açúcar amarelo
- 150 g morangos cortados em quartos
- Azeite q.b. p/ regar
- 1 pitada de flor de sal
- 1 pitada de pimenta
- 150 g queijos mozarela em bolas pequenas cortadas ao meio (20 unid. aprox.)
- 20 g manjericão fresco, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 201 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de bulgur com grão-de-bico e pera rocha
30 Min
Dip de tomate e queijo-creme
5 Min
Piza de cebola, brie e gorgonzola
1h
Grão aromatizado com picante
9h
Grão aromatizado com canela
9h
Massa de castanha
20 Min
Piza de beterraba e couve-portuguesa
Žádné hodnocení
Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota
1h 15min
Hambúrguer com ketchup de beterraba
1h
Bolo fudge de chocolate
40min
Salada de bulgur, rúcula e pêssego
30 Min
Entrada de alheira do avô Adelino
2h