Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
- 35 g azeite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 150 g farinha de milho
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g avelã torrada
- 250 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 30 g azeite
- ½ limão, só o sumo
- 1 pitada de cominhos em pó
- 100 g couve-portuguesa, folhas tenras cortadas em pedaços
- 100 g queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3587 kJ / 858 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Piza integral de legumes
1h
Assado de lentilhas
2 godz. 25 min
Piza vegetariana
1 Std. 45 Min
Miniquiches sem massa de curgete, cenoura e pimento
40 λεπτ.
Pão ázimo de grão e patê de legumes com caril
50 Min
Tacos de lentilhas
1h
Cogumelos recheados com quinoa
1h
Húmus de tomate e feijão-branco
5 Min
Lasanha de abóbora e couve
1 Std. 25 Min
Granola de trigo sarraceno e cacau
2h 35 min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1h
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1h 15min