Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
- 35 g azeite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 150 g farinha de milho
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g avelã torrada
- 250 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 30 g azeite
- ½ limão, só o sumo
- 1 pitada de cominhos em pó
- 100 g couve-portuguesa, folhas tenras cortadas em pedaços
- 100 g queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3587 kJ / 858 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Tarte de legumes
1 Std. 15 Min
Ramequim de legumes
1h 25min
Gelado de spirulina
16 godz. 10 min
Queijo de amêndoa
6h 15min
Assado de grão
1h
Assado de cenoura com amendoim
55min
Pasta de avelã e sementes de girassol
8h 10min
Aveia overnight com bebida de cânhamo
24h
Piza vegetariana
1 godz. 45 min
Seitan
50min
Hambúrgueres de soja
1 godz. 35 min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 Std. 20 Min