
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
- 35 g azeite
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 150 g farinha de milho
- 150 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g avelã torrada
- 250 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 30 g azeite
- ½ limão só o sumo
- 1 pitada de cominhos em pó
- 100 g couve-portuguesa folhas tenras cortadas em pedaços
- 100 g queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 858 kcal / 3587 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 77 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Húmus de tomate e feijão-branco
5min
Empadão de legumes
1hod.
Piza de inverno
8hod.
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3hod.
Millet com legumes e molho tahini
45min
Tacos de lentilhas com molho especial
4hod. 30min
Salada de quinoa em folhas de alface
30min
Queijo de tremoço
2hod. 20min
Piza integral de legumes
1hod.
Penne com beringela no forno
50min
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
1hod. 35min
Puré de batata e legumes
40min