Piza de beterraba e couve-portuguesa

Piza de beterraba e couve-portuguesa

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 doses

Suroviny

Massa
  • água
    200 g
  • azeite
    35 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha de milho
    150 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    150 g
  • farinha integral
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
Cobertura
  • queijo mozarela cortado em pedaços
    200 g
  • avelã torrada
    50 g
  • beterraba cozida cortada em pedaços
    250 g
  • dentes de alho
    2
  • sal
    1 c. chá de
  • azeite
    30 g
  • limão só o sumo
    ½
  • cominhos em pó
    1 pitada de
  • couve-portuguesa folhas tenras cortadas em pedaços
    100 g
  • queijo feta esfarelado
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 33 g
Kalorie 3587 kJ / 858 kcal
Tuk 46 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 77 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...