
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Dinkelmehl Type 630
- 1 TL Backpulver
- 2 TL Lebkuchengewürz
- 1 Prise Salz
- 2 Eier
- 180 g Zucker
- 70 g Butter in Stücken
- 150 g getrocknete Feigen in Würfeln (ca. 1 cm)
- 150 g Mandeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 72 kcal / 301 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schoko-Cantucci mit Pistazien
2hod.
Panforte de Siena
2hod.
Lebkuchen-Cantuccini
1hod. 30min
Dinkel-Cantuccini
2hod.
Zitronenküsse
1hod. 50min
Erdnuss-Sesam-Taler
2hod. 20min
Rosmarin-Amarena-Kekse
2hod. 40min
Aprikosen-Mokka-Kekse
2hod. 40min
Aprikosen-Amaretti
30min
Kardamomkekse mit Pistazien
1hod. 30min
Nuss-Cranberry-Cantuccini
2hod. 30min
Sizilianisches Mandelgebäck
30min