Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 75 g Zucker
- 2 Stücke Zitronenschale (à 1 x 4 cm)
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- ½ TL Weinstein-Backpulver
- 120 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 400 g Quitten
- 3 EL Zitronensaft
- 125 g brauner Zucker
- 60 g Butter, in Stücken
- 30 g Orangensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1224 kJ / 292 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedeckter Quittenkuchen
3h 30min
Zwetschgen-Scones
40min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1h
Mandel-Quitten-Muffins
1h 35 min
Quitten-Marzipan-Schnecken
2h 20min
Quitten-Cranberry-Strudel
1h 10min
Quittenkonfekt
1h 25min
Lombardische Aprikosentarte
1h 15 min
Nougateis mit Quittenkompott
12h
Quitten-Orangen-Eis
8 Std. 40 Min
Quitten-Rotkohl
1h 20 min
Ingwer-Quitten-Streusel
1 godz. 5 min