Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 75 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 50 g Wasser, eiskalt
Belag
- 600 g Pfirsiche, halbiert, entsteint
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Schmand
- 100 g Magerquark
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 15 g Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 80 g Aprikosenkonfitüre
- 1 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1860 kJ / 444 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4h 10 min
Pflaumen-Sandkuchen
1 Std. 40 Min
Birnen-Nuss-Kuchen
1h 45min
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Mandelkuchen
1h 20min
Erdbeer-Tarte
7h
Aprikosen-Tarte
4 Std.
Nusstarte mit Aprikosen
1h
Pflaumen-Birnen-Tarte
1h
Himbeertarte mit Mandeln
2 Std. 30 Min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4 Std.