Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 75 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 50 g Wasser, eiskalt
Belag
- 600 g Pfirsiche, halbiert, entsteint
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g Schmand
- 100 g Magerquark
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 15 g Vanillepuddingpulver
- 40 g Zucker
- 80 g Aprikosenkonfitüre
- 1 EL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1860 kJ / 444 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1h 10min
Zwetschgenkuchen mit Feigen
3h
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Zwetschgen-Tartelettes
1h 30min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1h 20min
Heidelbeer-Mandeltarte mit geeister Holunderblütencreme
5h
Erdbeer-Tarte
7 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Aprikosen-Schmand-Tarte
1h 10min
Zitronen-Frischkäse-Tarte
5 Std. 45 Min
Pflaumen-Birnen-Tarte
1h
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50 min