Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 500 g Dinkelmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 3 TL Salz
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Einstreichen
- 1 EL Backmalz (volitelně)
- grobes Salz (Hagelsalz)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Laugenbrötchen mit Sesam
24 godz.
Vollkorneck
20h
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 Std.
Olivenbrötchen
1h 45 min
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14 Std.
Weizen-Roggen-Brötchen
2j 15 menit
Krustis
3u. 30min
Laugenbrötchen
2h
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Allgäuer Seelen
1h 20 min