Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 1 gelbe Paprika (150 g), in Stücken
- 1 rote Paprika (150 g), in Stücken
- 2 Eier
- 80 g Milch
- Zitronenschale von einer 1/4 Zitrone, unbehandelt, dünn abgerieben
- 10 g Zitronensaft
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 200 g Feta, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 872 kJ / 208 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2 godz.
Paprika-Feta-Tarte
1h
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 godz.
Herzhafte Profiteroles
1h
Herzhafter Chorizo-Kuchen
1h
Soda Bread mit Feta
30 min
Apfeltorte mit Zwiebackhaube
1h 30 min
Paprika-Oliven-Tortilla
1h 20 min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15min
Tomaten-Muffins mit Schafskäse
35min
Kräuter-Schinken-Brötchen
45 min
Danish Dream Cake
55 min