Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 80 g Dinkel
- 225 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Trockenhefe
- 35 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
Belag und Fertigstellung
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Rinderhackfleisch
- 30 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 4 Eier
- 4 EL Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1555 kJ / 371 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 122 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohl-Schnitzel-Quiche
1h 25min
Hackfleisch-Käse-Quiche
1 godz. 40 min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 godz.
Spinat-Pfannkuchen-Torte
1 godz. 15 min
Regenbogenquiche
1 godz.
Kürbis-Hackfleisch-Tarte
1h 45min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 godz. 15 min
Quiche Hawaii
50min
Käseecken zum Zupfen
1h 50min
Überbackene Hackfleisch-Wirsing-Röllchen
50min
Fatayer mit Rinderhack
2 godz.
Käse-Kräuter-Striezel
1 godz. 35 min