Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 80 g Dinkel
- 225 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Trockenhefe
- 35 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
Belag und Fertigstellung
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Rinderhackfleisch
- 30 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 4 Eier
- 4 EL Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1555 kJ / 371 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 122 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1 Std. 30 Min
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40 Min
Hackfleisch-Käse-Quiche
1 Std. 40 Min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 Std.
Cheddar-Salbei-Scones
40 Min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1 Std.
Quiche Hawaii
50min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.
Kräuter-Schinken-Brötchen
45 Min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1 Std.
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1 Std. 15 Min