Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Stücken
- 80 g Gouda, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 50 g Basilikum-Pesto
- 2 - 3 Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1998 kJ / 477 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3h
Pizza Frescolina
1h 40 min
Pilzza
1h 20 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10 min
Paprika-Pizza
1h 55min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Weiße Pizza mit Rucola
1h 35min
Käseecken zum Zupfen
1 Std. 50 Min
Rom - Pizzataler
1 godz. 30 min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h