Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffelteig
- Öl zum Einfetten
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Dinkelmehl Type 630
- 1 Ei
Belag und Fertigstellung
- 300 g Frischkäse
- 100 g Schmand
- 1 Ei
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, in halben Ringen
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 100 g Feta, grob zerbröselt
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1362 kJ / 326 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Schmand-Kuchen
1u. 30min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1u. 30min
Buntes Tomatengratin
1u. 30min
Möhren-Quiches
1u. 10min
Süßkartoffel-Quiche
1h 45min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1h
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1h 45min
Quiche mit Ofenpaprika
2u.
Käse-Zwiebel-Tarte
1h 45min
Paprika-Feta-Tarte
1h
Paprika-Salami-Quiche
45min
Kartoffel-Zucchini-Tortilla
1u. 10min