Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffelteig
- Öl zum Einfetten
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Dinkelmehl Type 630
- 1 Ei
Belag und Fertigstellung
- 300 g Frischkäse
- 100 g Schmand
- 1 Ei
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 rote Zwiebel, in halben Ringen
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 100 g Feta, grob zerbröselt
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1362 kJ / 326 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käse-Brokkoli-Lasagne
50 menit
Paprika-Zucchini-Quiche
1j
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40 min
Süßkartoffel-Mais-Tortilla
45 Min
Kartoffelpizza
1h 10 min
Buntes Tomatengratin
1j 30 menit
Gemüse-Schmand-Kuchen
1j 30 menit
Käse-Zwiebel-Tarte
1 Std. 45 Min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 Std. 15 Min
Möhren-Quiches
1h 10 min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1j 30 menit