Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de fécule de maïs
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 600 g de fruits frais variés de saison, coupés en morceaux (par ex. 200 g de raisins, 200 g de figues et 200 g de pêches).
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1148 kJ / 275 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Trianon
3hod.
Crème pâtissière
15min
Number cake du Nouvel An
3hod.
Dacquoise
40min
Pâte sucrée
1h 50min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h
Mille-feuille classique à la vanille
7 godz. 10 min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min