Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de fécule de maïs
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 600 g de fruits frais variés de saison, coupés en morceaux (par ex. 200 g de raisins, 200 g de figues et 200 g de pêches).
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1148 kJ / 275 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Opéra
24 Std.
La dacquoise aux fruits d'été
15 Std. 45 Min
Dacquoise aux framboises
2 Std.
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Dacquoise
40min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Number cake du Nouvel An
3h
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h
Fraisier
12h 45 min
Trianon
3h
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min