Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di burro + q.b. per imburrare
- 1 cucchiaino di lievito secco (4 g)
- 240 g di acqua
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 500 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al latte
2h 20 min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 Min
Cornetti al formaggio
Žádné hodnocení
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1 Std. 30 Min
Bastoncini alle nocciole
1h 50 min
Panini allo yogurt con sesamo
1 Std. 30 Min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Pane ticinese
1h 50 min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min