Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di burro + q.b. per imburrare
- 1 cucchiaino di lievito secco (4 g)
- 240 g di acqua
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 500 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Gelato soft alla vaniglia
13h
Focaccia con pomodori
40 min
Sciroppo al tè freddo
25 Min
Bastoncini alle nocciole
1 godz. 50 min
Grissini
1h 20 min.
Baci di cioccolato e nocciole
1h 25min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Panini allo yogurt con sesamo
1 Std. 30 Min
Panini Pita
2 Std.
Empanada di tonno
1 godz. 10 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min