Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 300 g di farina
- 150 g di burro, freddo a pezzi + q.b. per imburrare
- 50 g di zucchero
- 100 g di acqua fredda
Ripieno
- 30 - 50 g di acqua
- 800 - 1000 g di mele (per es. Golden), sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di zucchero
- 1 - 2 cucchiaini di cannella in polvere
- Farina, per il piano di lavoro
- 1 albume, leggermente sbattuto
- 40 g di pangrattato
Ultimare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo, leggermente sbattuto
- 1 cucchiaio di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Torta di carote
1h 10 min
Purè di patate
45 min
Pasta brisèe
5 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Besciamella
15 Min
Girelle alle noci e cannella
2 Std. 10 Min
Torta di mele
1h 30min
Pizza Margherita
2h
Salame al cioccolato
6h 15min
Focaccia al rosmarino
2u. 30min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min