Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 300 g di farina
- 150 g di burro, freddo a pezzi + q.b. per imburrare
- 50 g di zucchero
- 100 g di acqua fredda
Ripieno
- 30 - 50 g di acqua
- 800 - 1000 g di mele (per es. Golden), sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di zucchero
- 1 - 2 cucchiaini di cannella in polvere
- Farina, per il piano di lavoro
- 1 albume, leggermente sbattuto
- 40 g di pangrattato
Ultimare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo, leggermente sbattuto
- 1 cucchiaio di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albumi montati a neve
5 min
Purè di patate
45min
Quiche di asparagi
1h
Girelle alle noci e cannella
Keine Bewertungen
Focaccia alle olive
2h 20min
Torta di mele
1h 30min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Rotolo all'arancia
30min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Torta di ricotta
50min
Purea di patate
45min