Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito fresco
-
15
g di sciroppo di malto d'orzo
nebo 15 g di miele o di zucchero - 450 g di farina integrale
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Pane rustico
2h
Frittata senza uova
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2h
Focaccia alla farina di farro
Žádné hodnocení
Biscotti secchi al cioccolato
1h 30min
Pane integrale
Žádné hodnocení
Pane di frumento e farro
12 godz.
Pane di segale vallesano
10h
Pane integrale al vapore
2h
Pane al pomodoro e basilico
1h 45min
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30min