Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito fresco
-
15
g di sciroppo di malto d'orzo
nebo 15 g di miele o di zucchero - 450 g di farina integrale
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pane paesano
3h
Pane integrale in cassetta
4h
Confettura classica
55min
Pane di farro alle nocciole
2 godz. 50 min
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane rustico
2 Std.
Pane di segale vallesano
10 Std.
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane integrale
Žádné hodnocení
Treccia bernese
1 godz. 45 min