Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito fresco
-
15
g di sciroppo di malto d'orzo
nebo 15 g di miele o di zucchero - 450 g di farina integrale
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane croccante
1u.
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Pane di frumento e farro
12h
Couscous di cavolfiore
Žádné hodnocení
Panini cotti a vapore
2 godz. 10 min
Pane ai semi di lino
1 godz. 30 min
Pane integrale
Žádné hodnocení
Pane integrale al vapore
2h
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Burro
40min
Pane paesano
3h