Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano, a cubetti (3 cm)
- 1220 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 30 g di scalogno
- 100 g di pancetta a fette, tagliata a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso per risotto (Es. Arborio o Carnaroli)
- 60 g di vino bianco, secco
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
60
g di piselli surgelati
nebo 60 g di piselli verdi, freschi - prezzemolo fresco, le foglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Pesto di basilico
10min
Besciamella
15min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Purè di patate
45 min
Risotto alla zucca
35 min
Impasto per pizza
1h
Besciamella
15min
Purè di patate
50 min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Impasto per pizza
1h
Purea di patate
45 min