
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano a cubetti (3 cm)
- 1220 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 30 g di scalogno
- 100 g di pancetta a fette, tagliata a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso per risotto (Es. Arborio o Carnaroli)
- 60 g di vino bianco, secco
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
60
g di piselli surgelati
nebo 60 g di piselli verdi, freschi - prezzemolo fresco le foglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 345 kcal / 1452 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 12.4 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Pentolata di riso e zucca
50min
Impasto per pizza
1hod.
Impasto per pizza
1hod.
Besciamella
15min
Purè di patate
50min
Besciamella
15min
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Risotto alla zucca
35min
Risotto salame e piselli
30min
Ragù di carne alla bolognese
1hod. 30min
Purè di patate
45min
Purea di patate
45min