Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
scalogno a metà
nebo 1 spicchio di aglio - 30 g di pancetta di maiale, disossata, senza cotenna a cubetti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
-
450
g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
nebo 450 g di fagioli borlotti secchi lessati (peso del prodotto lessato e sgocciolato) -
100
g di passata di pomodoro
nebo 100 g di pomodori pelati - 1000 g di acqua (vedi variante)
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 200 g di pasta secca (tipo ditaloni)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 cucchiai di Parmigiano, grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 55.7 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate
45 Min
Minestrone
45 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Minestrone
45 Min
Purè di patate
50min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Vellutata di verdure
40 Min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestrone
45 Min
Pesto alla genovese
20 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min
Risotto alla parmigiana
30 min