
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
scalogno a metà
nebo 1 spicchio di aglio - 30 g di pancetta di maiale, disossata, senza cotenna a cubetti
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di carota pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
-
450
g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati
nebo 450 g di fagioli borlotti secchi lessati (peso del prodotto lessato e sgocciolato) -
100
g di passata di pomodoro
nebo 100 g di pomodori pelati - 1000 g di acqua (vedi variante)
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 200 g di pasta secca (tipo ditaloni)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 cucchiai di Parmigiano, grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 475 kcal / 1987 kJ
- Protein
- 18.5 g
- Tuk
- 21.3 g
- Sacharidy
- 55.7 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di verdure
40min
Impasto per pizza
1hod.
Purè di patate
50min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Pasta all'uovo
1hod.
Tiramisù
5hod. 40min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Risotto alla parmigiana
30min
Purè di patate
45min
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Crema pasticcera
15min
Purea di patate
45min