Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
scalogno a metà
nebo 1 spicchio di aglio - 30 g di pancetta di maiale, disossata, senza cotenna a cubetti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
-
450
g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
nebo 450 g di fagioli borlotti secchi lessati (peso del prodotto lessato e sgocciolato) -
100
g di passata di pomodoro
nebo 100 g di pomodori pelati - 1000 g di acqua (vedi variante)
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 200 g di pasta secca (tipo ditaloni)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 cucchiai di Parmigiano, grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 55.7 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1h 30 min
Gnocchi di patate
1h 15min
Pasta all'uovo
1h
Polpette al sugo
45 min
Purè di patate
50min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30 min
Gnocchi di patate
1h 30 min
Polpette al sugo
45 min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Pesto alla genovese
20 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Impasto per pizza
1h