Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 400 g di zucca Red Kuri, pelata, privata dei semi, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 730 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di mascarpone
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2384 kJ / 569 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55 Min
Pesto di basilico
10 min
Besciamella
15min
Torta di mele
1j
Purè di patate
45 Min
Risotto al limone e spinaci
30 min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Žádné hodnocení
Besciamella
15min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1j
Risotto zucca e pancetta
25 min
Pentolata di riso e zucca
50 menit
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min