
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 400 g di zucca Red Kuri pelata, privata dei semi, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 730 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 3 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di mascarpone
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 569 kcal / 2384 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 67 g
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55min
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50min
Pentolata di riso e zucca
50min
Torta di mele
1hod.
Risotto al limone e spinaci
30min
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Žádné hodnocení
Impasto per pizza
1hod.
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Risotto zucca e pancetta
25min
Risotto ai funghi porcini con brie
35min
Purea di patate
45min