Gluten- und getreidefreie Brötchen

Gluten- und getreidefreie Brötchen

3.2 26 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 20min.
5 Stücke

Suroviny

  • Mandeln, geschält
    200 g
  • Flohsamen
    30 g
    30 g Leinsamen
  • glutenfreies Backpulver
    2 TL
  • Salz, feinkörnig
    1 TL
  • Eiweisse
    3
  • Essig
    30 g
  • Wasser kochendes
    250 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 11.2 g
Kalorie 1260 kJ / 300 kcal
Tuk 26.2 g
Vláknina 6.2 g
Sacharidy 3.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...