Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl, nativ
- 220 g Wasser, Zimmertemperatur
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe, zerbröckelt,
nebo 2 TL Trockenhefe (8 g) -
200
g Pizzamehl
nebo 200 g Manitoba-Mehl - 200 g Dinkelmehl
- 30 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 450 g Radicchio, in Stücken
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g Olivenöl, nativ
- 200 g Taleggio, ohne Rinde
- 10 - 15 Walnüsse, enthülst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brötchen
1h 40min
Kürbissuppe
35min
Vollkornbrot Glutenfrei
4h
Aprikosen-Frischkäse-Kuchen
4h
Blumenkohl-Linsen-Curry
45min
Flammkuchen
1 Std. 15 Min
Toastbrot
16hod.
Hummus
5 Min
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1 Std.
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min