
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g Mandeln, geschält
- 220 g Maismehl
- 110 g Weissmehl, glutenfrei
- 2 ½ TL Trockenhefe
- 2 TL Zucker
- 2 TL Xanthan-Gummi (optional)
- 2 TL Salz, feinkörnig
- 310 - 350 g Wasser
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Beträufeln
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin nur Blätter
- 1 TL grobkörniges Salz
- Olivenöl zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 151.5 kcal / 633.8 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 4.4 g
- Sacharidy
- 24.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüsesalat im Glas
20min
Avocado-Glace
4hod. 15min
Vegane Gemüsebouillon Paste
1hod.
Himbeer-Tofu-Frappé (vegan)
10min
Räbensuppe
30min
Himbeer- und Limettensorbet
10min
Himbeer-Orangen-Glacé
5hod. 10min
Chia- und Quinoa-Tortillas mit dreierlei Dips
1hod. 45min
Rüebli-Nuss-Muffins
45min
Erdbeer-Kokos-Glacetorte
4hod. 45min
Gluten- und getreidefreie Brötchen
1hod. 20min
Süsser Randen-Smoothie
15min