
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g extra vergine olijfolie
- 80 g prei fijngesneden
- 380 g aardappelen geschild en in stukken
- 10 g eekhoorntjesbrood, gedroogd geweekt en uitgedrukt
- 380 g water
-
1
groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1
sneetje Tiroler spek (speck), in reepjes
nebo 1 sneetje prosciutto hesp (speck), in reepjes - extra vergine olijfolie
- 4 stengels verse bieslook fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 322 kcal / 1347 kJ
- Protein
- 9.5 g
- Tuk
- 17.9 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erwten met ham
25min
Pompoensoep
35min
Aardappel-preisoep
40min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Groentensoep
35min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Broccolisoep
15min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Žádné hodnocení