Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g extra vergine olijfolie
- 80 g prei, fijngesneden
- 380 g aardappelen, geschild en in stukken
- 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood, geweekt en uitgedrukt
- 380 g water
-
1
groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1
sneetje Tiroler spek (speck), in reepjes
nebo 1 sneetje prosciutto hesp in reepjes - 4 stengels verse bieslook, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarbot met salsasaus
Žádné hodnocení
Romige courgettensoep
25 min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Žádné hodnocení
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30 min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min
Pompoensoep
35 min
Aardappel-preisoep
40 min
Mysterieuze soep
45 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Romige tomatensoep
25 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Groentensoep
35 min