Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g extra vergine olijfolie
- 80 g prei, fijngesneden
- 380 g aardappelen, geschild en in stukken
- 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood, geweekt en uitgedrukt
- 380 g water
-
1
groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1
sneetje Tiroler spek (speck), in reepjes
nebo 1 sneetje prosciutto hesp in reepjes - 4 stengels verse bieslook, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Romige courgettensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige tomatensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Groentensoep
35min
Mysterieuze soep
45 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Pompoensoep
35min
Aardappel-preisoep
40 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení