Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g extra vergine olijfolie
- 80 g prei, fijngesneden
- 380 g aardappelen, geschild en in stukken
- 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood, geweekt en uitgedrukt
- 380 g water
-
1
groentebouillon
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1
sneetje Tiroler spek (speck), in reepjes
nebo 1 sneetje prosciutto hesp in reepjes - 4 stengels verse bieslook, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groentensoep
35min
Aardappel-preisoep
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Mysterieuze soep
45min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Žádné hodnocení
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Pompoensoep
35min